къде се намира бушона на клаксона че не мога да го намеря а свирката ми почна постоянно ДА свири.или от куде наи лесно да я изклуча
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос за клаксон
Collapse
X
-
re
зна4и колега погледни от лявата страна до волана,имаш два бутона.единият е за настроика на светлините по таблото(каква степен)а другото ти показва температура и занулява дневният километраж.сега погледни под тях има един капак,които се отваря отдолу на горе,и под капака са ти бушоните,на капака трябва да имаш лепенка на която си пише кои бушон закакво е.е сега ако не разбереш156 2,4jtd
-
Възможно е и да е релето, а то е навряно на кучето в гъза пак там но се бърка така леко отзад панела..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И при мен положението с клаксона беше подобно,само че аз така я купих.Предпазителя доколкото си спомням е на втората колонка/без да броиш резервните/откъм волана,предпоследния отдолу,10А е.А за това,че клаксона ти свири нон стоп,най-вероятно са виновни двете пружинки в долната страна на ербега,чупят се и пластините контактуват постоянно.Last edited by myato; d.m.y г., 10:39.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Ще ползвам тази тема за да не отварям новаТа колеги проблема е следния,една вечер си карам аз и на светофара имаше едни мацки,и аз си викам да им свирна и какво се получи свирнах ама клаксона нещо се прецака и започна да свири постоянно и се получи голяма излагация,защото тоя пред мене се чудеше какво става,както и да е та след като почнах да удрям по волана да спре се оправи,но сега ми прави впечатление,че като мина през дупка или спра по рязко и си присвирва :Д горе прочетох за пружини има ли вариянт да се оправи този капак на клаксона,защото ми се вижда,че от едната страна е леко повдигнат а другата е хлътнал човърках с отверка ама нищо не става
Дайте съвет как да се справя с този проблем,че клаксона ще ми трябва и за друг път :Д:Д:Д
Comment
Comment